دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 3921
تعداد نوشته ها : 8
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
از آنجا که طبق بند الف و ج ماده 2 قانون بیمه شخص ثالث افرادی مانند بیمه گذار، مالک، و یا راننده وسیله نقلیه وسیله مسئول حادثه و همسر، پدر و مادر اولاد و اجداد تحت تکفل بیمه گذار و یا راننده (وسیله مقصر حادثه) در صورتیکه سرنشین وسیله نقلیه مذکور باشند. شخص ثالث محسوب نمی گردد، بنابراین خسارتی از محل بیمه نامه شخص ثالث به افراد مذکور تعلق نمی گیرد. در این گونه موارد غرامت جانی و بدنی وارد به این اشخاص از محل تعهدات سرنشین، (و تا سقف تعهد سرنشین مندرج در متن بیمه نامه) قابل جبران است که شامل فوت و نقص عضو و هزینه های پزشکی می گردد.
عموماَ تعهدات سرنشین همراه با بیمه نامه شخص ثالث در یک کارت بیمه نامه عرضه می گردد و نیازی به خرید بیمه نامه جداگانه نیست، ضمنابه تمامی بیمه گذاران محترم توصیه می گردد با توجه به ماهیت تعهدات سرنشین و خسارات قابل جبران با این تعهدات به شرح فوق، نسبت به خرید تعهدات قابل قبول و مورد نظر خویش اقدام نمایند به گونه ای که به هنگام نیاز بیمه گر نسبت به جبران خسارات و غرامتهای سنگین اقدام نماید.

توضیحات مهم در مورد بیمه سرنشین:
غرامت فوت و نقص عضو در بیمه سرنشین ارتباطی به تعهدات بیمه شخص ثالث ندارد و براساس قانون دیات محاسبه نمی شود، به همین خاطر به خریداران بیمه نامه توصیه می شود تعهدات سرنشین را به میزان کافی خریداری نمایند تا در هنگام حادثه جبران کننده مناسبی باشد.
خسارت سرنشین از لحظه ای که (مصدوم یا متوفی) قدم در رکاب اتومبیل گذاشته تا لحظه ای که از اتومبیل پیاده نشده است را مشمول می گردد.
در صورتیکه مصدوم تحت درمان قرار گیرد هزینه های پزشکی وی پس از تایید توسط پزشک معتمد شرکت بیمه حداکثر تا میزان تعهدات بیمه نامه برای هزینه های پزشکی (که حداکثر معادل یک دهم تعهدات فوت و نقص عضو می باشد) قابل پرداخت خواهد بود.
غرامت فوت حداکثر تا سقف تعیین شده در بیمه نامه پرداخت می شود و غرامت نقص عضو به میزان مندرج در شرایط عمومی بیمه نامه و با نظر پزشک معتمد شرکت پرداخت خواهد گردید و حداکثر پرداخت برای چندنقص عضو نمی تواند از میزان تعهدات سرنشین مندرج در بیمه نامه بیشتر باشد.
چنانچه تعداد افراد داخل وسیله نقلیه در زمان وقوع حادثه بیش از ظرفیت مندرج در بیمه نامه باشد خسارت به نسبت ظرفیت به مصدومین و متوفیات پرداخت می گردد لذا از رانندگان وسائط نقلیه تقاضا می شود از سوار نمودن افراد اضافه بر ظرفیت وسیله نقلیه خوداری نمایند تا ضمن جلوگیری از هر گونه تشدید خطر و ضرر و زیان برای سرنشینان در مواقع جبران خسارت توسط بیمه گر با مشکل مواجه نگردند.
اصطلاحات بیمه سرنشین:
بیمه گر: شرکت بیمه
بیمه گذار: مشتری بیمه
مورد بیمه : اتومبیل و یا وسیله ای که بیمه می شود.
سرنشین: افراد داخل اتومبیل شامل راننده و سایر سرنشینان که طبق ماده 2 قانون شخص ثالث افراد ثالث تلقی نمی شوند.
هزینه پزشکی: وجهی از تعهدات سرنشین است که جبران کننده هزینه های بیمارستانی ا ست و حداکثر آن معادل 10 درصد تعهدات فوت و نقص عضو است.
نقص عضو : هرگاه عضوی از بدن فرد آسیب دیده و برای همیشه ناقص یا معیوب شود. اصطلاحاَ آن فرد دارای نقص عضو می گردد که هزینه آن براساس نظریه پزشکی قانونی و تأیید پزشک ممتد شرکت بیمه قابل پرداخت می شود.
حق بیمه سرنشین مبلغی است که بابت پوشش بیمه سرنشین از بیمه گذار دریافت می شود. و معمولاَ همراه با نرخ بیمه شخص ثالث محاسبه شده است.

چهارشنبه شانزدهم 11 1387
X